Kurumsal Varlık Yönetimi

Varlıklarınızın Takibi Artık Daha Kolay
kurumsal varlık sistemi yazılımı

Kurumsal Varlık Yönetimi Yazılımı

Varlıklarınızı Doğru Şekilde Yönetebiliyor Musunuz?

AssetPlus, bir kurumsal varlık takip ve yönetim programıdır. Kurumun sahip olduğu tüm envanterlerin, başta lokasyonu ve zimmetli olduğu personeli olmak üzere, envanter grubu, marka, model gibi kritik özelliklerinden, en detaylı en, boy, yükseklik, ağırlık, konsept gibi detay bilgilerine, ram ve cpu gibi teknik bilgilerine varıncaya kadar tüm bilgilerinin kaydedilebildiği, eşsiz bir barkod numarası ile takip edilebildiği, sistem üzerindeki envanterde yapılan tüm değişikliklerin ve envanterin maruz kaldığı tüm transferlerin yönetilebildiği, takip edilebildiği ve raporlanabildiği bir uygulamadır.

Bu özelliklerini, sistemdeki tüm birimlerin ve durumların özelleştirilebilir olmasıyla taçlandırır. Envanterlerin fiziksel ve sahiplik durumları, lokasyonların tipleri ve kategorizasyonu, envanterin satın alma bedelinde kullanılacak para birimi, personellerin departmanları ve envanterlerin renk seçeneklerine kadar seçilebilecek olan durumların neredeyse tamamı özelleştirilebilecek şekilde programlanmıştır. Demirbaş takibi ve yönetiminin yanısıra, bu demirbaşların satın alma süreçleri ve satın alma uygulamaları ile entegrasyonu, envanter alımı ile ilgili açılan talepler ve bu taleplerin karşılanması, envanterlerin amortismanlarının hesaplanması ve takibi, sözleşmelerin sisteme tanımlanması ve sözleşme yönetimi, lisans ve uygulama yönetimi, sarf malzeme yönetimi, demirbaş eskime yönetimi, tedarikçilerinizin kullanımına açılabilen envanter portalı gibi AssetPlus envanter uygulamasına ek olarak kullanılabilen modüller, müşterilerimizin kullanımına sunulmuştur.

Neden Varlık Yönetimi?

Varlıklarınızı AssetPlus İle Yönetin Finansal Kayıplarınızı Azaltın

AssetPlus envanter takip programı web tabanlı bir uygulama olup tüm pc, tablet ve akıllı telefonlardan kullanılabildiği gibi, modern barkod okuyucu android cihazlarda kullanılması amacı ile geliştirilmiş bir mobil uygulamaya da sahiptir.

Barındırdığı tüm modüllerin bağlı olabileceği sistemlerin kullanabileceği web service uçları da hazır olan AssetPlus, sektördeki öncü takip programlarının tamamı ile entegre çalışabilmektedir. Kibele gibi satın almadan sorumlu, veya Active Directory gibi personel takibi yapan uygulamaların tamamı ile entegrasyon yapılabilmektedir.

Tüm bu özellikleriyle AssetPlus, kurumsal varlık yönetimi ve takibi açısından sektördeki en etkili ve uyumlu uygulamalardan olup, yüzde yüz Türk yazılım ekibiyle de yerli ve millidir.

demirbaş envanter yönetim yazılımı
;